tutorials | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

tutorials

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 5:58 PM |


hello semua sayang ^^ jie khaskan tutorial n FREEBIES nie untuk korang semua okayy!!
nak ambil boleh. . tapi credit untuk jie k. .
masukkan code di bawah dan paste pada ruangan Edit HTML di new post, pastikan ia terletak selepas dari isi entry tutorial korang sebagai credit korang copy tutorial jie :)
dan jangan lupa backup template ataupun preview sebelum save!
(berhati2 takut tak jadi nanti) '',)
Perhatian: oleh sebab design dashboard blog dah berubah... step pun jadi lain sikit. . untuk tambah gadget:
overview > layout > add gadget > add html/javascript
untuk edit html pulak :
overview > template > edit html > proceed


Freebies Freebies Freebies :)
Tutorial mp3 | youtube | gratisan muzik | cbox

 Tutorial for template designer | simple template | washed denim | denim

Instagram