Menyesal? betul ke?? | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

07 July 2012

Menyesal? betul ke??

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 4:43 AM | Comment
betul ke aku menyesal? entah aku pun tak tau lah. .
selama aku tunggu dia, dia buat aku macam patung je :)
dia dengan minah minah dia. . oh aku tak suka. . seriously aku sakit hati. .
jealous?? of course :( tapi apa boleh buat?
sabar dan sabar. . kan kan??

semalam aku tersilap langkah. . aku maki maki dia. .
sebab aku dah tak tahan dengan perangai dia. .
dia mengaku dengan aku yang dia sengaja buat aku tunggu dia berbulan bulan semata mata sebab
dendam dia. . ingat aku takde perasaan ke hapa?? humm. .
aku tau aku tak serasi dengan dia. .
aku malas nak kata apa dah. .

eh bloggie, aku rindu kau sangat sangat!!! sorry aku tak hapdet
lama sebab aku lupa password kau XD jgn maraa ;p

0 budak comel :'):

Instagram