tiada lagi post entry pasal bubu kayy :) | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

19 April 2012

tiada lagi post entry pasal bubu kayy :)

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 6:52 AM | Comment
saje buh pix desktop aku ;p

hapdet kalini sesaje jehh hehe XD sebenarnya lepas nie aku dah tak hapdet pasal bubu aku kat blog ni
even though aku syg blog nie sgt sgt .^^. tapi blog nie lepas nie aku letak tutorial ngan freebies ngan 
G+A je lahh. . semak lah blog nie kalu hapdet bebanyak kan?? tapi yang pasti, hal hal personal 
lain still ade aku hapdet kan kat dalam nie. . selebihnya tidak lah ehh :) kalau nak request tuto pun sila. .
hehe hehe hehe hehe hehe tu jehh. . 
k lahh. . out. . bye all .^^.
p/s: nanti aku bagi link blog baru. . aku buat khas untuk tempek hal bubu aku XD

0 budak comel :'):

Instagram