selalu sangat nak sakitkan hati aku. . aku penat lah wey! | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

15 April 2012

selalu sangat nak sakitkan hati aku. . aku penat lah wey!

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 11:41 PM | Comment



aku tak mintak lebih. . aku cuma mintak kau jage hati aku faham?
susah sangat ke nak buat tu semua??? susah sangat?
ye lahh aku mintak maaf aku tau lah aku penyibuk kan?!!

aku just call kau cuz aku takde kredit. . aku call guna num mama. . 
kau angkat tu cukup bagus lah kan. . :) tapi bila aku tanye kau aku ganggu ke??
kau cakap "SIKIT LAHH" kau ingt aku takde hati ke ape weh? 
baik kau suruh aku blah je kan? same je kalau mcm tu. . 
kenapa kau tak ckp yag kau busy sikit ke. . ape ke, aku faham dah lah tu! 
ape kau pk aku bodoh sangat ke??? hah??? kenapa kau selalu sakitkan hati aku ha? 

aku dah tak larat lah macam nie wan. . hari hari kau siksa jiwa aku tau tak. . 
dulu kau cakap aku berwayang wayang dengan kau. . 
itupun sebab kau dah kantoi text, call, IM chat ngan pompuan sakai tu. . 
lepas tu nak cover silap kau kau marah aku balik. . dah salah tu salah lah!
susah ke nak mengaku?? hah? aku malas lah nak ade pape dengan kau dah. . 
sumpah aku cakap k! lame lame meluat aku dengan perangai kau tu. .
aku sayang kau pun, kau tak hargai kau kan?? 
kau lagi hargai betina betina facebook kau tu kan?!
malas ah nak amek tau hal kau dah lepas nie k . . aku penat!!!!
thx a lot :) byebye~




0 budak comel :'):

Instagram