privatekan cbox -new- | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

19 April 2012

privatekan cbox -new-

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 7:57 AM | Comment
privatekan bagi taknampak apa org comment kat cbox. . 
heyyaww!!! tutorial nie simple je :) siapa yang taknak org tengok apa org comment kat cbox die, 
bolehlah buat macam jie nie :) tapi kenalah rajin bukak account cbox korang untuk check message k!
kalau orang bagi link jangan lah malas BW pulak =,= hihi. . 
jom ikot step simple nih. . 

 1. pergi kat publish macam kat gambar bawah nihh. . 
click untuk tumbesaran gedabak :)
 2.dah tu, copy semua kod kat step3 kat situ mula dari <!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 --> 
sampai <!-- END CBOX --> . . 
 3. dah? pandai! lepastu pergi dashboard >> design >> page elements >> add gadget >> html/javascript 
paste semua kod tu. . jadi macam ni kan?? 
<!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 --><div id="cboxdiv" style="text-align: center; line-height: 0"><div><iframe frameborder="0" " src="ox/?boxid=&amp;boxtag=nfdbsec=main" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="auto" allowtransparency="yes" name="cboxmain6-654798" style="border: 0px solid;" id="cboxmain6-"></iframe></div><div><iframe frameborder="0" width="186" height="117" src="http://www6.cbox.ws/box/?boxid=654798&amp;boxtag=nfdb5e&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="no" allowtransparency="yes" name="cboxform6-654798" style="border: 0px solid;border-top:0px" id="cboxform6-654798"></iframe></div></div><!-- END CBOX -->
 4. kod telah diubah sikit supaya takde yang copy paste cbox jie pulak XD hehe. . mana tau kan?
 okay, buang semua kod yang jie cencel warna MERAH sahaja! sudah? save je :) senang kan?!

p/s: dah buat tu, comment jie okay!!!



0 budak comel :'):

Instagram