aku rindu kau tau tak?? | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

15 April 2012

aku rindu kau tau tak??

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 5:34 PM | Comment
semalam satu hari suntuk kau tak contact aku. . aku tunggu macam patung kat uma. . 
risau punya pasal, aku langsung tak tido. . erm. . tunggu kau macam tunggul je kat sini. .
bila aku dah tertido tu pandai pulak kau anta call me back kan? :) 
aku terjage tapi aku malas je nak call kau. . sebab tegah bengang! XD 

so sekarang kau cakap yang kau duk hospital 1hari suntuk tak balik uma. . kan? 
ermm. . takpela. . aku percaya je cakap kau. . dah tu aku cakap kat kau aku skola 
kat ipoh tu pun aku gak yang kene mara. . kau takde tanye pun kenape aku 
tukar skola kan? kau dengan kepala kau je! erm aku benci orang yang langsung 
tak mintak pendapat orang lain n selalu ikot kepala sendiri k! 
aku rindu kau tau tak! yang kau nak mara mara aku kenapa eh? patutnye aku yang mara 
kat kau kan??? kenapa terbalik plak sekarang??ermmm. . 

p/s: thanx jelah you. . act i pergi pun dengan mama. . bukan sorang2!

0 budak comel :'):

Instagram