Tutorial: energy saving mode (selamatkan alam semulajadi!) | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

23 March 2012

Tutorial: energy saving mode (selamatkan alam semulajadi!)

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 9:04 PM | Comment
kepada sesape yang tak tahu dan nak tahu pasal ni, jie bagitahu sekarang!
kegunaan energy saving mode nie sebenarnya mampu menyelamatkan bumi :) 
ia dapat menjimatkan tenaga dan mengurangkan pengeluaran H20 (carbon dioxide) 
jadi better kalau kita pasang benda nie k!!
kalau kita biarkan blog selama beberapa minit, gambar kat atas tu akan kluar. .
ha jangan lah penik penik :) gerakkan corsor kat situ dan tarraaaa! mucncul balik!
hehe. . jom buat!

 1. mula mula pergi 
Dashboard >> Design >> Edit html >>
 2. tekan ctrl F dan cari code kat bawah nie. . 
<head> 
 3. copy code dibawah dan paste dibawah code yang dicari tadi!!
<script language="javaScript" type="text/javascript" src="http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js"></script>
dah ke? save! lepastu biar beberapa minit dan akan keluar menda alah tu!
kalau jadi tu bagitahu lah k! thanks :)

0 budak comel :'):

Instagram