‎-->REKAYASA BY DANIA FARISYA<-- | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

09 March 2012

‎-->REKAYASA BY DANIA FARISYA<--

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 3:43 PM | Comment
Dania's here. .
23.1.2011~
‎-TEXT MASUK-
hey u . buat ape tu? . sorry kalau i ganggu k . i bosan lah . 
jom hangout nak? . i rindu u sangat sangat . :'( 
kan syok if u ade dgn i . macam dulu dulu??? 

-TEXT DIHANTAR-
ape u ckp nie. . ?? u siapa?? i tak kenal sorry lah bye :) 

-TEXT MASUK-
u . kenape cakap cm tu?? u tak ingt kat i? . i as**a* lah . 
your ex-bf dulu?? sombongnya kan? . hemm takpa le . 
u lupe i kan? . sedihh :( 

-TEXT DIHANTAR-
u, i think u dah salah send kot?? i bukan ex u lah :D even i tak ingt pun u. . 
sorry lah jgn ganggu i dah. . seriously, i tak kenal u. . kbhaii :)

*NOTA KAKI. .
u, i bukan sengaje je buat buat tak kenal u. . ye i kenal u. . u ex i :)
tak mungkin i lupa tu. . orang yg buat i betul2 jatuh cinta. . i mengaku dulu,
i pernah sayang u sangat sangat :) i rasa u tau kot kan? kita happy jek. .
memang ada gaduh kadang tu. . tapi tu semua dah jadi rencah kehidupan kan :)
tapi kenapa u muncul sekarang? kenapa baru sekarang nie??
i dah tawar hati okay. . dari dulu, waktu kita sama sama,
i dah tunjukkan rasa sayang i kat u. . u hargai ke??
tak. . u curang. . u sanggup hilang i dari hilang pompuan tu. . kan? i pun tak sangka yang kawan i sendiri sanggup tikam belakang i masa tu. . siapa nak percaya kan?
then u dah dapat die, u tak perduli hal i. . :) dalam fb, u buat relationship dgn kawan i tu. . erm siapa tak sakit hati?? i tak pernah buat u macam tu kan??
kawan?? err masih layak ke i nak panggil die kawan? u rasa? humm. .
*berbulan bulan i sanggup tunggu u datang kat i balik. . sebab i tahu i tak boleh hidup kalau u takde dengan i :) i faham sgt diri i. . i tahu i syg u macam mana dulu. . tak dinafikan, u lah satu satunya insan yang i paling sayang. . i tak mampu nak lepaskan u. . walaupun u layan i nak taknak lagi, i still tunggu u kan? lama i tunggu. . u pulak langsung tak appreciate i :) siapalah i betul tak :) i tak boleh lupa masa first time i jumpa u dulu :) seriously, i cair sangat! 

tapi itu dulu. . sekarang, i dah mampu tepis semua tu. . i dah taknak ingt masa lalu i dgn u. . memang masih ada yang manis untuk dikenang dari yang pahit. . tapi hati i tak terima u bila u dah ada org lain dulu. . itu semua dah jadi racun buat i. . 
i tak sanggup lagidah. . sometimes, i kesian tgk diri i. . macam org gile. . 
makan tak lalu. . semua kerja tak jadi. . sdgkan u?? u HAPPY kan? 
itu satu petunjuk buat i. . pergilah u. . 

pergi dari hidup i. . i taknak ingat tentang u lagi. .
i taknak ingt tentang kita! go awayy :)


0 budak comel :'):

Instagram