Kalau tak cun, tak cantik, tak payah follow lah? | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

11 March 2012

Kalau tak cun, tak cantik, tak payah follow lah?

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 4:18 AM | Comment
Dania nie. .

hello hello slamat pagi naa!! :D
hamboi hamboi diaaaa!!!! dapat followers beribu ribu lemon tu syok lah tu??
orang yang follow pulak tak de banyak mane pun yang follow eh?? ish3. . ape nak jadi. .
eh tapi sebenarnya tak semestinya semua orang memilih rupa kan?
banyak pendapat yang boleh masuk akal :) tapi ade yang melampo lampo pulak?! ye dak?
macam kat bawah nie. .

blogger perempuan cantik:
tak balas comment pun orang tak marah. 
orang kata mungkin busy, orang cantik kan. . 
blogger perempuan tak cantik: 
dah lah tak cantik, balas comment pun malas ke ha??
okay tambah dialog sikit lagi lah. .
blogger perempuan cantik:
Padan la follower beribu riban, cun siott awek ni. Indahnya ciptaan tuhan. .
harap hari hari dia tempek muka dia dekat blog. .

blogger perempuan tak cantik:

Kena lahirkan entri entri yang berkualiti atau kelakar,
baru lah ada orang yang nak follow. .
Kalau follower beribu pon mesti semua pelik apahal lah banyak sangat follower minah ni
korang setuju tak dengan pernyataan kat atas tuhh?? ngeh ngeh ngeh :D kebanyakan nya setuju. .
dan ade gak yang tak setuju lah  itu ke perbezaan orang yang cantik dan tak cantik??
erm tah lah kan? masing masing ade pendapat sendiri tol tak? :D

*blogger lelaki beruntung lah sebab kalau RAJAGOPAL buat blog, blog dia pulak lawak,
confirm followers dia 10 000k kan?   dan kalau johan ngan zizan pulak buat blog dan kongsi same2,
pon mesti ramai followers sebab mereka lawak! jie pun salah satu followers mereka jugak kot?? hihi .^^.
hamboih diaa besa tuhh!! memilih pulak na? hehek >.<


 hi! my name is megan denisse fox. .

kalau ini megan fox mase kekecik kekecik dulu, dia jadi blogger, korang follow ke idak?? 
ngeh ngeh :) 
okay lah tukar yang nie pulak. . kalau dia share link kat fb, beribu lemon tak yg follow???
sape tanak follow, angelina jolie kot!! bibir seksi habaq hang! lol XD 

tak kire lah macam mana rupa blogger blogger nie sume kan? 
ada yang kata blogger tak lawa kena perah otak buat entry power power sikit baru orang follow??
tak lahh. . tu sume ngarut jehh. . semua blogger penat perah otak mereka buat entry. . jadi? 
siapa yang berjaya tarik minat bloggers lain untuk baca entry dia tu, untung lah. . :) 
bukan sebab lawa tak lawa. . mana tahu, mungkin deorang follow jie sebab jerawat jie yang baru tumbuh kat 
kaki nie comel sangat ke?? hehe gurau! masing masing ada hak nak pertikai benda nie. . 
yang penting, "No matter how ugly u are, there's always someone out there who thinks u're beautiful :)
sekian. .

0 budak comel :'):

Instagram