*Wordless Sunday | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

11 March 2012

*Wordless Sunday

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 7:21 PM | Comment

hey hai ho!! semua cube teke: - 

siape kat sebelah kanan tu?? lol XD kita buat buat tak kenal okay .^^. 
jie sakit hati banyak kali harini tau?! humm. . 
pagi tadi jie tunggu bubu jie reply text ekh. . die shakap die sakit >.< 
jie tak tido tunggu die. . sampai kul 6lebih jugak lah kan!! 
tapi at last terlena jugak sebab duk layan kantuk nihh :) 

tetibe bubu text suh jie call die. . kita pun call jelah kan. . 
sembang sembang jup, jie rase mase tu die tak okay lagi kot. . suara die sekat2. . 
jie suh lah die tido. . die tanak pulak dah. . katenye die dah cukup rest dah?? 
humm suke hati u lah sayang :) sambil merepek repek kat die, 
jie teringan apa yang jadi last year ^^ mase tu jie gado dengan die. . 
pungg prangg pungg prangg *%&##($ sampai kena bising ngan abang jie. . 
abang jie suh slow slow sikit shakap tu :D ee malu!

lepas gado gado tu die suruh jie keluar rumah. . hah? biar betul kan? >.< 
rupenye die suruh jie ushar bulan :) wahwah! sweet gile haha! 
ku geget gak satgi lol XD tapi sume tu dah lame. . 
sekarang rase cam tak mungkin nak dapat layanan macam tu dah kot?? 
tak pelahh jie tetap sayang die. . bubu muncett jie :) 

habis cakap2 sal tu, jie teringat punca jie merajuk dengan dia. . 
pasal tiga beradik perempuan nihh. . >.< 
adik last tiga beradik tu, adik angkat bubu. . masa tu umur dia form 1 :D 
yang bubu pun duk excited ape ntah duk cite sal adik angkat die kat jie? perghhh!!! 
berdesing lah telinga kan?! heheheh. . sape suke dengar bf story pasal awek lain kat kita yedak? 
last last, jie mrajuk lagi skali. . n jie tanak ckp ngn die dah. . 
jie trus suh bubu tido. . jie hang up call tu trus jie tido jugak. . 

pagi tu jie bangun pukul 9lebih. . perut jie sakit sgt sgt! 
tak tau nak buat apa. . jie dengar abang jie laung dari luar ajak makan ikan bakar. .
jie pelik jugak mana datang ikan bakar pepagi. . ingatkan abang jie beli?? 
baru tahu dia tu rajin sangat buat sendiri XD 
ehh masatu kan jie betul betul tak larat nak bangun. . 
sakit pinggang sakit perut. . standart lah sakit perempuan nihh. . 
jie teringat kat bubu. . cpt cpt jie text die. . 
tapi die tak reply. . jie dengar pulak babah jie bising bising. . 
ntah pasal ape ntah. . rupenye die nak rampas lappy jie :( 
tapi kenapa kan?? okay takde sebab. . sebab jie call mama suruh balik umah. . 
tu je kot? hah! DAMMIT FATHER!


0 budak comel :'):

Instagram