fakta *sesetengah orang kalau takde mood. . | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

14 March 2012

fakta *sesetengah orang kalau takde mood. .

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 12:29 AM | Comment

okay okayy. . jie sekarang nak cakap pasal orang yang tengah tade mood -______- 
banyak yang cakap, orang yang kehilangan mood nih suka buat macam macam. . betul ke ah?? 
maksud jie macam macam hal pelik lahh :D 

dah jadi macam jie?? apa jie buat harini?? agak korang apa eh?? 
hee >.< jie makan malam harini ngamngam 8kali bertambah. . sebabnya jie takde mood. . 
jie bergaduh dengan bubu jie. . erm. . jie pun tak sangka jie makan banyak tu. . 
yang jie tahu, kat sebelah jie ade pen ngan kertas. . setiap kali jie makan, jie tulis kat 
kertas tu number 1. . bila jie dah kenyang, jie cuci pinggan. . 
dah tu jie kira balik semua number tu jumlahnya 8!! whoahhh banyaknya jie makan >.< 
dah lah makan malam. . buat tambah lemak jee haha XD 
*******************
erm. . aku baru dapat text dari lelaki tuh. .
okay aku takde mood. . selamat malam semua. .






0 budak comel :'):

Instagram