boleh ke kite gantikan semua rasa sayang ni kepada benci dalam sehari?? | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

15 March 2012

boleh ke kite gantikan semua rasa sayang ni kepada benci dalam sehari??

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 10:17 PM | Comment

hi, sekarang nie jie takde mood. . tapi jie nak buang jugak semua yang dalam hati ni. . :) 
sorry sebab korang terpakse tengok jie bising bising kat sini. . k? 

soalan jie tadi, boleh ke kite gantikan semua rasa sayang kita kat someone tu dengan rasa benci kat dia dalam sehari?? boleh ke?? okay, pada jie, benda nie semua makan masa yang agak lama. . kalau jie sayang someone, cuma tuhan je tahu betapa susahnya jie nak lupakan dia. . tapi kalau takdir jie bukan dengan orang tu, jie terpaksa terima semuanya dengan hati terbuka kan? korang pun macam tu jugak kot?
ah tak tahu lah. . jie petik jee. . jie cuma tau yang jie memang macam tu. . susah nak lupa orang tersayang. . 
nak jie jadikan cerita skarang nihh, jie baru lepas gaduh dengan seseorang yang jie teramat sayang. .
idk if i'm wrong but, he means a lot to me :) setahun lebih jie dengan die. . macam macam yang jie lalui. .
senang ke, susah ke, jie tetap nakkan die ade kat sisi jie ni. . die memang baik orangnya :)
tapi faham faham lah kan? bukan jodoh jie dengan die. . harini, kitorang dah buat keputusan yang pada jie,
bukan apa yang jie mintak. . sebab, hanya kerana SALAH FAHAM, terus buat keputusan tinggalkan
apa yang kami pernah lalui selama nie dan jalani hidup masing masing tanpa hadirnya rasa sayang di hati. .
itu keputusan drastik yang pernah aku terima. . haha. . 
so? apa lagi nak buat? apa boleh buat? NOTHING!!! kosong! jie terpaksa pasrah. .
dan jie rasa menyesal sebab jie yang mulakan perkenalan kami. . :)
mesti setahun lebih nie, dia tersiksa dengan jie kan?? entah lah. . susah nak baca hati orang. .
kalau korang pernah jadi macam jie nie, korang cari orang yang korang sayang tu, settle elok2 k. .
jangan buat benda bodoh macam yang kami buat ni sekarang. . sebab sekali benda ni dah jadi,
korang sendiri akan malu nak patah balik. . dan bila dah malu, jangan pernah nak rasa MENYESAL!!!
sebab tu semua dah takde guna dah. . 

#okay lah. . jie nak tido jelah. . rehatkan kepala hotak jie yang macam belukar serabut!
gudnite all. . jie sayang korang semua :) muah muah. . 
n for you Mr.Frantique, i love you so much. . walaupun i tahu kita sampai sini, 
semua nya ambil masa. . untuk i lupakan u. . okay?
but don't worry. . i takkan kacau u. . u dengan life u. . :) bye dear~


0 budak comel :'):

Instagram