#Memories on Monday (T^T) | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

12 March 2012

#Memories on Monday (T^T)

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 4:02 PM | Comment

#bila korang masuk je blog jie, jie harap korang boleh enjoy lagu kat sini. .# 
jie pilih lagu tentang rasa-astrid nie sebab pertamanya jie sedih sangat sangat bile cite favourite jie nak habeh dahh. . esok last episode :'( sedih okay!! humm lepas nie sah sah abang jie conquer tivi tau! 
jie nak jugak tengok. . jie dapat tengok tivi pun jarang tau! abang jie cakap jie nak exam so jangan ngada ngada buang masa lah ape lah >.< grr!!! panas je hati jie k. . 
*itu yang pertama lah. . yang keduanya, jie teringat kat bubu. . .^^. *
sebab nye lagu nie ceritakan tentang "sorang awek nie tunggu sorang mamat nie. . 
sambil sambil tunggu tu, die terfikir, dapat ke deorang bersama eh? semoga deorang kekal. . 
sebab cinta lain yang hadir antara meke berdua tu buatkan awek die takut kehilangan :'( 
sedih tahap DEAD!! tak caye? tengok lyrics die kat bawah nie okay! T^T . . 

aku tersesat menuju hatimu
beri aku jalan yang indah
izinkanku lepas penatku
tuk sejenak lelap di bahumu

*dapatkah selamanya kita bersama
menyatukan perasaan kau dan aku
semoga cinta kita kekal abadi
sesampainya akhir nanti selamanya 

tentang cinta yang datang perlahan
membuatku takut kehilangan
kau titipkan cahaya terang
tak padam didera goda dan masa

***********************************
dapatkah selamanya kita bersama
menyatukan perasaan kau dan aku
dapatkah selamanya kekal abadi
sesampainya akhir nanti selamanya




sedih kan kan :') tapelah bubu. . i tunggu u je okay. . kbhaii. .

0 budak comel :'):

Instagram