lagu westlife pilihan Jie. . ^^ | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

12 January 2012

lagu westlife pilihan Jie. . ^^

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 3:56 PM | Comment
assalamualaikum. . 
harinie jie rasa nak tukar lagu untuk blog lah. . 
jie teringat nak dengar lagu westlife. . seasons in the sun. . 
tahu tak sejarah lagu nie sebenarnya datang dari seorang lelaki 
yang menjadi salah seorang penghidap cancer. . 
cancer ape tu jie tak pasti lah kan? :) 
jadi mamat nie sangat bersedih sebab dia sakit. . dia fikir yang dia tak dapat nak jumpa adik dan bapak 
dia dah. . ye lah, cancer bukan senang nak pulih 100% kan? :) so dia pun tulis lah lirik2 lagu nie. . 
hajatnya nak bagi dekat bapak dan adik die. . :)
lirik nie siap dalam 4 hari. . dan dalam 4 hari tu die dah tenat. . dan akhirnya pergi tak kembali lagi. . 

sedih kan cerita dia? humm~ 

jadi sempena mengingati seorang lelaki yang telah banyak berkorban buat keluarganya, 

westlife buat lagu berdasarkan surat yang mamat nie karang untuk bapak n adik die. . 
kalau kite hayati lagu nie betul betul, pakat keluar lah air mata kan? 
tambah pula yang faham betul maksud lagu nie. . 
ohh sedih nyaa! jie letak lagu nie cuz melody nya menenangkan. . ^^
rasa best je dengar kan? yeah. . sangat best! 

kepada mereka yang buka blog jie tu, selamat menghayati lagu ini~
bye ^^

0 budak comel :'):

Instagram