hidup tak tentu arah jadinya. . | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

08 January 2012

hidup tak tentu arah jadinya. .

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 2:06 AM | Comment
Assalamualaikum. .


jie sebenarnya nak luahkan hati nie. . 
dari tadi rasa tak senang je. . 
sakit sgt hati nie. . 
macam ada orang tikam2 toreh2 hiris2 hati jie. . 
jie sakit. . 

pernah tak korang rasa hidup korang mcm unfair buat korang. . ? 
pernah? sakitnya macam taknak hidup dah kan? 
tapi tak boleh cakap macam tu sebab kalau kita cakap, 
benda tu jadi doa kan? 
dan nampak macam tak matang je cakap macam tu. . 
macam insan yang dah tak hargai hidup. . kan? 

tapi hakikat dia, itu yang kita rasa betul tak? 
ye. . kalau tanye jie, itulah yang jie tengah fikirkan sekarang. . 
betapa sakitnya hati bila dipermainkan. . 
betapa pedihnya jiwa bila di abaikan. . 
*yang nak jiwang sangat kenapa weh?  tak boleh belah. . =='' 

jie rasa seharusnya jie belajar cara berdikari. . 
dan tak boleh bergantung pada sesiapa lagi. . kan? :) 
tadi jie online  lepas tu jie stalk (intai) wall dia. .
sakit nya hati nie ya allah. . macam dah tak boleh nak gerak badan jie. .
jie rasa dia still sayangkan ex dia kot? 
taknak sebot nama ex dia tu. . 
jie disini hanya berkongsi cerita. .
bukan nak buka aib sesape. . 
tapi masa tu memang tuhan je yang tau macam mana rasa hati nie. .
humm. . kalau lah jie dapat cakap kat dia yang jie rindu dia sangat sangat, 
mesti bagus kan? jie pun rindu ex2 dia tu lol XD 
lepas dari kes kawan tikam belakang tu, 
jie malas nak teruskan apa2. . 
tapi bila jie dengan dia, dia jaga jie elok. . :) 
apalah yang jie nak buat sekarang nie. . humm. .

0 budak comel :'):

Instagram