YOUSOSOMETHINGSPECIAL part2 ^^ | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

15 December 2011

YOUSOSOMETHINGSPECIAL part2 ^^

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 1:44 PM | Comment
it's about sorang mamat yang nama dia duk main kejar kejar dgn jie dalam hati ni. . :D

ewahhh! tak lahh. . straight 2 tha point jela ye? mamat nie sangat sangat sepesel lahh. . 
sebabnya dia terlalu ambil berat pasal jie. . sebenarnya jie tak suka orang ambil berat hal jie sangat. . 
tapi nak buat macam mana kan? dah die nak sangat. . lagi pun mama jie cakap kalau orang tu suka 
ambil berat pasal hal kite, die sayang kat kite ^^ die sayang aku ke? 
tak tahu lahh. . tapi sepuluh juta kali dah die cakap die sayang jie ;p seronok lah niehh?
tepok tangan korang sikit buat kitorang berdua :D lol XD 

apa yang penting, jie cuma berharap die tak main main aje. . kalau die serious, jie sepuluh kali lagi serious k. . :) harapnya dia lah yang terakhir. . NO MORE!!! dah tak nak dah. . tak minat betul banyak laki suka datang suka pergi sesuka hati nie. . =='' buat sakit hati aje kan kan? humm. . oi pakcik WAN GEDIK, kau main2kan aku, siap kau aku tendang guna kuasa kuda tao?! haha :) thanx again sebab jaga aku k. . i appreciate it a lot! sayang kau lah bhaii~ haha XD kau lah kenalan aku yang paling rapat selepas my baby si "AYANG" so kalau kau jaga aku dengan baik, aku jaga kau jugak lahh. . jaga hati ;p macam aku jaga hati aku. . adiosss!

0 budak comel :'):

Instagram