tutorial: timbang berat blog | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

31 December 2011

tutorial: timbang berat blog

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 3:40 PM | Comment
assalamualaikum. .
peace ^^ hihi. . 
korang semua tahu tak yang blog kita boleh di timbang?? 
ape? ingat berat kita je nak kene timbang eh? 
sebenarnya, blog kita perlu di timbang bagi memastikan 
ianya tak lembab macam siput vavi lalala. . :D 
kalau agak2 lembab gila tu, bawak2 lah delete entry lama ke? 
widget yang berkurun dan rase rase tak diperlukan tu ke? 
image yang terlalu banyak pon boleh beratkan blog!! 
jie nak kongsikan website ini untuk korang!. .

mula-mula, masukkan URL blog korang macam yang jie buat kat bawah nie. . 
lepastu click check!!

dan sekarang boleh la korang tengok kat kotak coklat bawah tu eh! :') 
jie punya blog masih tahap ringan! hehe. .
 pergi sini untuk timbang "Marcus Vocca Marchelline"
selamat menimbang!!!
inform jie okay! terima kasih. .

0 budak comel :'):

Instagram