kenali karakter perempuan bile dia nangis. . | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

27 December 2011

kenali karakter perempuan bile dia nangis. .

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 12:39 AM | Comment
hello there :D 
buat apa je korang nih?? tak tidur lagi eh?? nak tidur??
takpayah lahh. . sekarang jie nak share sikit pasal karakter perempuan. .
bile die nangis boleh tahu karakter die ohh!! so takpayah tidur lagi k!
stay up for 3mins :) tau! jom bace!!

karakter perempuan bila menangis. .
http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan kuat/kental/tabah 
memaksa diri untuk tak menangis. . tidak sama sekali mengeluarkan air mata di khalayak ramai. .

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan tegas
menangis tanpa keluarkan air mata. . (macam mane tu heh?) 
okay mereka menangis dalam hati lah kiranya. .tapi air muka je dah tahu yang mereka bersedih. .

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan nekad
jenis perempuan macam nie pantang dapat peluang nangis! mereka akan nangis sekuat-kuat hati. .

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan ber'emosi tinggi tahap dead/karma/gaban/malhabau
sentiase nak nangis jek. . walaupun cuma tak terpilih ujibakat malaysian idol :D

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan yang suka pura-pura
suka paksa diri menangis dan berdrama pulak dah. .
(laguni elok dapat penyepak jee. .)

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan pelik (tapi benar)
sambil sambil dia nangis, dia akan koyak segala yang ada depan mata. .
semestinya barangan. . tapi jika dia nangis pada ketika dia berada dengan seseorang yang 
lemah contohnya kanak kanak ke ape ke, dia akan cederakan kanak kanak tersebut!
(bahaya nie!! takut jie di buatnya!)

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan gedik
nangis tak henti. . dan ikut situasi juga. . kalu diperlukan tangisan, 
die akan buat buat nangis just untuk cari perhatian orang. .
ewww gediknya kan? haha!

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan berkeyakinan
menangis dengan bersungguh-sungguh sampaikan orang yang tak kenal dia 
lalu kat sebelah pun ikot nangis. . punya lah sedihhh (T^T)

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifperempuan sentimental
menangis sambil bersajak/syair dan mengungkit benda benda yang dah berlaku. .
(yang nie jie nak gelak ;p)

  • http://dl.glitter-graphics.net/pub/744/744341avwwooaawb.gifp/s: kalau menangis sebab tengok cerite Ombak Rindu, boleh diterima lah. .
  • means korang tergolong je dalam mana2 karakter kat atas! peace^^

0 budak comel :'):

Instagram