assalamualaikum. .
okay dengar sini scyaa. .
benda depan mata kita ta hargai. .  
bila dah terlepas, baru nak cari ye??
skrg unie nak ayang bace nie sume! 
jgn jadi bodoh. . okay??  bace entry nie sampai habis!!
okayy? peace ^^

  • Acixx Elmo
  • Acixx Elmo
  • 48 minutes ago
  • Acixx Elmo
  • jie ,hang ase scyaa sayang g ke kat apple toe .??
  • aku tukar sim nan scyaa xnk apple kacau ..
  • tapi pas aku g at apple 6ber scyaa gune scyaa laen kot ..smlam dye wy scyaa nanges ,aku tnye scyaa xgtau ..hary niyh scyaa cm
  • saje cari pot wat aku xsuke nan perangai dye ..
  • Adinda Obey-Bie
  • 47 minutes ago
  • Adinda Obey-Bie
  • ouh. . skrang nie pasal ayang n apple lah?
  • Adinda Obey-Bie
  • 46 minutes ago
  • Adinda Obey-Bie
  • chill bro~
  • ayang mmg mcm tu. .
  • die tgh konfius lah tuu
  • Acixx Elmo
  • 44 minutes ago
  • Acixx Elmo
  • hahaxx ..aku pulak tadi tipu dye ..aku kate aku xbalek g ..dye marah aku ,dye kate suke haty hang laa ,jngan text aku dh bye ..
  • aku niat saje kate cmtu ,padahal aku duk kat depan rumah ..
  • Adinda Obey-Bie
  • 40 minutes ago
  • Adinda Obey-Bie
  • hang nie bongok eh? dah tau mcm tu, ckp pulak benda tipu ==''
  • korang ta leh ke sesame jage hati masing2??? kan bagus
  • Acixx Elmo
  • 34 minutes ago
  • Acixx Elmo
  • aku tipu bukan ape weyh ,aku nk perhatian dari dye ,dye bkn milik aku ..aku takod hilang dye ..
  • aku sayang ,ciinta dye separuh maty ..
  • 75 hary termasuk hary niyh aku single maseh tunggu dye ..aku nk rase dye amik perhatian at aku ..sebab toe aku kate xbalek umah g nk dye amik berat sal aku ..
  • aku ape bnde pn msty dngar cakap dye .
  • Adinda Obey-Bie
  • 26 minutes ago
  • Adinda Obey-Bie
  • humm. . aku pun pening ngn korang. . mana masalah aku lagi. . mang pening sungguh. .
  • hang sabar lah. . dia mmg cam tu. . budak2 sikit. . manje terlebih. .
  • alah. . tapi aku suka die mcm tu
  • pape pun bnykkan sabar bro. . kalau dia kau punyaa,
  • lepaskan dia. . maksud aku, biarkan. . nanti dia dtg sendiri. .
  • kalau dia datang kat kau, dia milik kau k. .
  • fikir tu jaa. . dia ade ckp mase kat ts haritu yg die rase nak baik balik ngn kau je. . aku ckp bagus lahh. . dah tu die kata takut kau taknak
  • Acixx Elmo
  • 17 minutes ago
  • Acixx Elmo
  • ape aku xnak ..lau aku xnak xdeyh ku tnggu dye selame niyh ..
  • xdeyh aku berubah tok dye ..
  • dye bkn ape ,dye cume takod lau dye nan aku balek ..
  • dye xdpat melayan laki laen dahh ..
  • hang pikir arhh ,dlu aku kapel nan dye ..
  • mase dye bkn dye nk dengan aku dye duk mesej laki mane ntahh ..
  • patu laki call blah jaoh dari akuu ..
  • hang pikir arh perasaan aku bile ngok dye cmtu ..
  • first kapel aku suke ,dye memang manje ..
  • ngok yg g beraye rumah hang toe ..
  • henset dye aku pegang dye xheran pn ..
  • niyh malams2 cmni dye suh aku tydo ..
  • dye mesej sape pn aku xtau smpai 6 pagy ..
  • pastu bngun kul 12 mandy kul 6petang ..
  • dye bnyk rahsie nan aku ..
  • aku xnk apple gnggu dye ,toe jee ..
  • apple g bermakne dari aku larm idop dye skang ..
  • Adinda Obey-Bie
  • 12 minutes ago
  • Adinda Obey-Bie
  • ishhhh. . jgn merepek lah yunk oii. . sabar lah. .
  • nak buat macam mana lg. .
  • aku cuma boleh ckp kat hang je cmtu. .
  • kalau ckp kat dia, bkn nak dgr puns
  • die tak dgn apple dah lah wehh. .
  • die skrg lonely gilaa. . sabar k. .
  • apa pun jadi, hang kena sabar. . chill~
  • hang macam duda hlg bini jaa
21 seconds ago
Acixx ElmoAcixx Elmohare ..balaz balek kat akuu ..
aku tau ,dye memang degil ..
benih pak johari cmtu arh ..hahax..
tapi dye memang bermakne kot tok aku ..

dah?? bace dah?? ade rase bersalah tak buat macam tu kat acixx? 
tak rase bengang dengan diri tu??
jgn jadi mcm unie nie haa. . kamu tau kisah unie kan??
so jgn lah buat orang yang sayang kau btl2 mcm tu. .
tak baik :)
aku sayang kau ayangg. . pilih lah yang terbaik. . FAHAM?!
saranghae!