Contest blog paling cute and cool | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

21 December 2011

Contest blog paling cute and cool

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 3:18 PM | Comment
okayy, ini first contest jie join nihhh :D
masyukkkk :)
walaupun jie rasa jie tak layak puns ;p tapi saje nak try tak salah kan?
jom lah join contest nie jugak!!!! cepat! 
tau mcm mane?? 

to join this contest you have to=
follow blog ain
like FAN PAGE ain jugak tau!! benda nie wajib ^^ 
amek banner cute kat atas tu n direct link banner tu ke entry contest nie kat blog ain k!! 
lepastu, korang diminta supaya buat entry pasal contest nie tajuk macam kat atas n jangan lupa bagi link entry tu kat ruang comment ain tau!! 
 okay, seperti biasa bila join contest mesti diminta entry korang tu kan? jadi BAGI LINK PENUH!!

link entry bukan link blog okayy. . 
contest nie akan ditutut sekiranya tak sampai 20 org join ye. . maka marilah sesama kita join :D 
 pemenang bukan dari segi voting k! ain sendiri pilih blog mana yang cuns2 tao!! :)
tag tiga orang atau lebih dan pastikan deorang tahu pasal nie ye!! 
tags : 

 tarikh tutup contest nie pula :
25 december-25 december  :12 tengahari~


0 budak comel :'):

Instagram