berapa kali nak minta maaf bhaii?? | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

27 December 2011

berapa kali nak minta maaf bhaii??

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 8:32 PM | 1 Comment
ini tiade kene mengena dengan tutorial ataupun tips. .
jie cuma tengah panas hati sangat nie. . 
so kalu korang nak bace entry nie, ikut korang lah k. .
:)
geram betul jie dengan someone nie. . 
jie ade buat salah dengan dia dulu. . samalah dia puns. .
ade jugak buat salah kat jie. . 
so kami gaduh macam s|@l jee. . so??
jie tanak gaduh lame sangat. . tak baik gaduh lame lame kan? 
tapi sibodoh tu, bila jie mintak maaf, dia tanak maafkan jie pulak?!
wtf? bukan salah besar pun. . lebih kurang sama dengan kita cubit dia jee. .
tu pun na tacing lebih lebih ke? baru@ betuls kau eh?
ahh lantak lah. . salah kau kat aku tak kira plak hah?? WTH!
takpe. . aku maafkan kau jehh. . :) 
kau tak maafkan aku tu kau punya pasal k. . aku tak campur dah. .

hehehe. . sorry lah if korang semua yang sweet tu ternampak any bad words kat entry nie. .
jie takde niat nak korang kecil hati k. . chill! :D k lahh. . daa :)

1 budak comel :'):

Instagram