Afia Hana Farisya & mohd syafareezwan ^^ | ☆ Built for Sins™☆
nak pergi mane tu?
Dashboard | Follow

23 December 2011

Afia Hana Farisya & mohd syafareezwan ^^

Jari jemari cOmel Cik adinda Obey-bie yang menari atas key-bOard tepat jam 7:53 PM | Comment
assalamualaikum. .
hey korang semua ^^ peace. .
harini nak cite sal mohd syafareezwan yang aku panggil bubu :)
dan tak lupe adik sedara yang comel gela tu!! baby hana <3
jie sayang kat wan sangat sangat. . bubu :) thx buat i happy harinie. .
esok kompom gado :D lawak lah bila gado mcm serious sangat je. .
rimas gak kadang kadang tu :) tapi hati nie tetap sayang!
sehat k

harinie jie kene babysit adeq sedara. .

anak kepada wanteh jie. . sebab wanteh ade dinner. . ==''

okay takpelahh ikhlas neh nak jage. .

name baby tu Afia Hana Farisya. . 
seriously, memang comel!!!! macam nak geget je pipi die. .
hehe. . jie tak kesa jage baby hana sebab jie suka baby ^^
cume yang agak tak tahan sikit bila die nangis. .
merengek -_____-
geram kot! tak reti brenti lah pulak ;p
but it's okayy. . wish jie berjaye babysit die eh!!

0 budak comel :'):

Instagram